DISKUSE

Re: Re: Re: Re: Re: němci

Nenapravitelný Vladimír | 08.07.2014

... no jo, ale když jsem si Brazilce tipnul jako mistry světa, není jiná možnost :-))
PS : A němci se bojí, protože už apelovali na rozhodčí, aby správně trestal tvrdou hru Brazilců - (sic !)

a zase rozhodčí...

Vladimír H | 23.06.2014

Měl jsem tajného černého koně, Bosnu a Hecegovinu. Hlavně kvůli Edinu Džekovi, protože je to bývalý hráč mých Teplic. A ten nedouk s píšťalkou to zase zmrvil ........Na tomhle MS mně v naší soutěži chybí rubrika: "Ovlivnil rozhodčí zápas ?" :-)

Re: a zase rozhodčí...

Roman | 24.06.2014

...a to určitě ještě není všechno... :-))

Re: Re: a zase rozhodčí...

Vladimír H | 25.06.2014

.. to je fakt, ani kanibalismus se na hřišti netrestá - třeba měl sudí strach, že bude hostina z poražených a nechtěl se zařadit :-))

Gery Lineker

Roman | 17.06.2014

Víte, že má náklonnost k anglickému fotbalu je veliká a hlášky Garyho Linekera miluji. Ta o těch Němcích je už profláklá, ale má teď novou "Není snadné vybrat nejlepšího brazilského muže zápasu s Chorvaty. Byl to buď Neymar, nebo rozhodčí,
:-))... anglický humor má proste svoje kouzlo...

A je to

Vladimír H | 14.06.2014

Holanďani budou na podzim čumět, jak se hraje fotbal - teprve 9.září 2014 budou mít v kvalifikaci na EURO pořádného soupeře :-))))))

Jako u nás

Vladimír H | 13.06.2014

Penalty jsou a budou vždy ve prospěch favoritů snadněji odpískatelné a obhajitelné ... "on na něj sáhnul"
Romane nevíš, jestli první zápas Japonska nebude pískat Brazilec ?
Na revanš :-)

Re: Jako u nás

Marek F. | 13.06.2014

První zápas Japonců bude pískat Chilan. Možná, že nějaký další bude pískat Brazilec, to ještě neurčili:)

Penalta???...

Roman | 13.06.2014

...jestli se to bude pískat takto dále, tak ať si rovnou zahraje finále Brázílie s Argentínou a nemusí se dělat takové šaškárny celý měsíc...
Fotbal mám rád, ale tohle byl hnus. Ten rozhodčí by se měl sbalit a okamžitě odjet... Jinak celkem pěknej zápas na úvod (hlavně první půle) :-))

Re: Penalta???...

Vladimír H | 14.06.2014

A co říkáš na rozhodčí při Mexiko - Kamerun ? Má to "vzestupnou" tendenci. Někde jsem četl komentář, že v semifinále musí být Argentina, Brazílie, někdo z Afriky a někdo z Evropy (aby se neřeklo...) .. uvidíme

<< 1 | 2